Καθαρισμός Καμινάδων – Τζακιών

Ο καθαρισμός των καμινάδων και του τζακιού θα πρέπει να είναι ετήσιος, ειδικά για αυτούς που χρησιμοποιούν συστηματικά κατά την διάρκεια του χειμώνα. Ο σωστός καθαρισμός θα κάνει το τζάκι σας να αποδίδει περισσότερο, καθώς επίσης θα απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές και τα μικρό-σωματίδια που αιωρούνται στο εσωτερικό του σπιτιού, μολύνοντας έτσι τον αέρα που αναπνέουμε και λερώνοντας τον χώρο.

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό καμινάδων και τζακιών για λογαριασμό σας, διακριτικά και υπεύθυνα.

Η διαδικασία που θα ακολουθήσουμε είναι απλή. Περνάμε από την ταράτσα την ειδική σκούπα της Lifa Air με την ντίζα, ενώ στην εστία του τζακιού προσαρμόζουμε την μονάδα ανάκτησης (vac). Τελειώνουμε την διαδικασία καθαρίζοντας τα υπολείμματα από την εστία.

Με αύτη την διαδικασία η καμινάδα και το τζάκι έχουν καθαριστή από την μία άκρη έως στην άλλη. Τα αποτελέσματα του καθαρισμού είναι εμφανή στο τέλος, μέσω της κάμερας που διαθέτουμε.

Αφιερώνοντας λίγο από τον χρόνο σας να δείτε το διαφημιστικό video, για να καταλάβετε τον τρόπο που λειτουργεί και την σπουδαιότητα της παραπάνω υπηρεσίας που προσφέρουμε.